Love przykro mi...duzo zdrowia dla mamy...znam te przezycia z autopsji...jak mojej mamie wykryto raka to przez tydzien zylam jak w transie..nie moglam spac jesc i tylko kursowalam codziennie do wroclawia...pol przytomna za kolkiem:(ale badz dobrej mysli ze wszystko bedzie dobrze...moja mama sie wylizala..ale wesolo nie bylo:(LoveMeTender pisze: ↑wtorek 24 04 2018, 13:07 U mnie do doopy.
Mama w szpitalu, dzisiaj zrobili operację. Nie wiem jeszcze jak dużo wycięli, ale pewnie można było mniej.
Jestem w pracy, ale myślami zupełnie gdzie indziej.
Próbuję analizować, o tym przeżyciu/stracie w gnieździe https://www.youtube.com/watch?v=-oO_TtMoBYg
I chyba nawet wiem, o co może chodzić (nie o mnie). I co z tego, jak pacjent wierzy w lekarza.
Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
Lovko, trzymaj się, dziewczyno! Niech mama zdrowieje, obie bądźcie szczęśliwe 
Basiu, czuję, czyli jeszcze żyję
A tobie pokrzywy służą, jak widzę, że nawet się w nich "tarzasz" 

Basiu, czuję, czyli jeszcze żyję

Dzięki Ibiniu! Okazuje się, że już to oglądałam tylko nie wiedziałam, że to o tą kobietę chodzi.ibinia pisze: ↑poniedziałek 23 04 2018, 19:11 http://porozmawiajmy.tv/rozmawiaj-ze-sw ... apczynska/
Proszę bardzo PuziaczkuDzielnie zdrowiejesz!
Spodobało mi się na poście i z pewnością nie jest to mój ostatni.
Bożena, super artykuły! Poczytałam z przyjemnością i polecamBożena pisze: ↑poniedziałek 23 04 2018, 22:18 http://salus-zdrowie.pl/insulina-i-jej- ... a-czesc-i/
Tutaj również ciekawy artykuł potwierdzający to do czego codziennie zmierzamy![]()
Baśka, dzisiaj dzień siedemnasty, więc jeszcze cztery. Zrobiło się trochę hardkorowo bo nie mam siły, jest mi słabo, mam zawroty głowy, musze się czasem położyć, jest mi zimno i czuję głód. Córka się śmieje ze mnie bo to tak wygląda ;głodna jestem, córciu wlej mi wody.
Noga nieźle wygląda. Z rany wielkości 3 na 4 cm zostało 2 na 0,5 cm. Mam wrażenie, że się tempo gojenia zatrzymało ale może ja mam zbyt duże oczekiwania. Pożyjemy, zobaczymy. Waga dzisiaj 120,3. W każdym razie 4 dni to pikuś
Noga nieźle wygląda. Z rany wielkości 3 na 4 cm zostało 2 na 0,5 cm. Mam wrażenie, że się tempo gojenia zatrzymało ale może ja mam zbyt duże oczekiwania. Pożyjemy, zobaczymy. Waga dzisiaj 120,3. W każdym razie 4 dni to pikuś

Lovko, współczuję serdecznie i trzymam kciuki.
Moja mama trzyma się nieźle, choć ma swoje dolegliwości ale na DDP nie chce się dać namówić. Cóż, pozostaje nam tylko uszanować ich wybory.
Moja mama trzyma się nieźle, choć ma swoje dolegliwości ale na DDP nie chce się dać namówić. Cóż, pozostaje nam tylko uszanować ich wybory.
Wlasnie odebralam wyniki z badań lecze sie na Hashimoto i spadly mi przeciwciała prawie o połowę w przeciągu 4 miesiecy na DDP 
Czy sa tu jakies Hashimotki?
Czy sa tu jakies Hashimotki?
brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!