Eh, chciałam rano dolać do sałatki oleju lnianego, ale.. zapomniałam ;Paaaaq pisze: ↑czwartek 24 05 2018, 08:32 soko - nie wiem jak lubisz - ale u mnie osobiście często zdarza sie tzw. dolewka tłuszczu - do sałatki to w sposób bardziej naturalny przychodzi, ale jak mam posiłek zbyt chudy, to dokładam też tłuszczu - tego na który akurat mam ochotę - ostatnio na topie jest masło klarowane i smalec![]()
Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
Czesc nowa kolezanko,,
moze podaruj sobie ten ser feta:)zrob sobie wersje bez:)jak tak non stop robie komponujac posilki dla rodziny…niestety nie pomoge ci za bardzo w kwestii medycznej:(PCOS tez u mnie podejrzewano ze wzgledu na bardzo dlugie cykle ale po laparoskopii jednak stwierdzili, ze nie jest to az Taki Problem...ale potwierdzam, ze DDP ma zbawienny wplyw na nasz organizm i pieknie wiele rzeczy reguluje czego i Tobie zycze w tym temacie:)
a u mnie tez dzis rybnie…
aczkowiek beda dwa bialka bo zaczelam o 8.30 odrobina chalwy...wiec coz...ale mily poczatek jedzeniowy dnia:)ogolnie udalo mi sie trzymac przerwe jedzeniowa od wczoraj 14,5 h wiec jest ok:=)
moze podaruj sobie ten ser feta:)zrob sobie wersje bez:)jak tak non stop robie komponujac posilki dla rodziny…niestety nie pomoge ci za bardzo w kwestii medycznej:(PCOS tez u mnie podejrzewano ze wzgledu na bardzo dlugie cykle ale po laparoskopii jednak stwierdzili, ze nie jest to az Taki Problem...ale potwierdzam, ze DDP ma zbawienny wplyw na nasz organizm i pieknie wiele rzeczy reguluje czego i Tobie zycze w tym temacie:)
a u mnie tez dzis rybnie…
aczkowiek beda dwa bialka bo zaczelam o 8.30 odrobina chalwy...wiec coz...ale mily poczatek jedzeniowy dnia:)ogolnie udalo mi sie trzymac przerwe jedzeniowa od wczoraj 14,5 h wiec jest ok:=)
Cześć

uległam pokusie tego serka, ale następnym razem do swojej porcji nie dodamMinie pisze: ↑czwartek 24 05 2018, 09:56 moze podaruj sobie ten ser feta:)zrob sobie wersje bez:)jak tak non stop robie komponujac posilki dla rodziny…niestety nie pomoge ci za bardzo w kwestii medycznej:(PCOS tez u mnie podejrzewano ze wzgledu na bardzo dlugie cykle ale po laparoskopii jednak stwierdzili, ze nie jest to az Taki Problem...ale potwierdzam, ze DDP ma zbawienny wplyw na nasz organizm i pieknie wiele rzeczy reguluje czego i Tobie zycze w tym temacie:)

Jaką rybkę będziesz zajadac?
Mintaja:)
a wieczorem zrobie salatke z paluszkow krabowych
a wieczorem zrobie salatke z paluszkow krabowych
Minie, smaczny dzień u Ciebie. W ogóle zapomniałam o istnieniu paluszków krabowych. Gdzie je kupujesz? 

w lidlu:)
lubie czasam zrobic z nmi salatke:)
zglodnialam i wypilam kubek rosolu…
do obiadu jeszcze godzina:(
wogole wychodza mi te 3 dni wolnosci mam Lenia na wszystko...dobrze ze dzis drugi dzien na DDP!mam nadzieje, ze jutro wszystko juz wroci do normy i odzyskam swoja normalna Energie...
wczoraj zrobilam sobie mega pyszna kolacje..ugotowalam zielone szparagi na parze, pokroilam na male kawalki, cukinie wrzucilam na olej kokosowy dodalam Piers z kurczaka otoczona we wloskich ziolach...do tego potem dalam te szparagi plus ulubione przyprawy i mialam zielona kolacje..bylo pyszne i od 18 trzymalo mnie do 8.30:)
lubie czasam zrobic z nmi salatke:)
zglodnialam i wypilam kubek rosolu…
do obiadu jeszcze godzina:(
wogole wychodza mi te 3 dni wolnosci mam Lenia na wszystko...dobrze ze dzis drugi dzien na DDP!mam nadzieje, ze jutro wszystko juz wroci do normy i odzyskam swoja normalna Energie...
wczoraj zrobilam sobie mega pyszna kolacje..ugotowalam zielone szparagi na parze, pokroilam na male kawalki, cukinie wrzucilam na olej kokosowy dodalam Piers z kurczaka otoczona we wloskich ziolach...do tego potem dalam te szparagi plus ulubione przyprawy i mialam zielona kolacje..bylo pyszne i od 18 trzymalo mnie do 8.30:)
To mam kolejny powód żeby zrobić zakupy w Lidlu ;P Co dorzucasz do takiej sałatki? - wybacz za to wypytywanie, ale przydadzą się dobre wzorce ;D
Ale inspirujące, chyba popełnię coś podobnego wkrótce! Szaprażki, kolejna rzecz, której daaawno nie jadłamMinie pisze: ↑czwartek 24 05 2018, 11:43 wczoraj zrobilam sobie mega pyszna kolacje..ugotowalam zielone szparagi na parze, pokroilam na male kawalki, cukinie wrzucilam na olej kokosowy dodalam Piers z kurczaka otoczona we wloskich ziolach...do tego potem dalam te szparagi plus ulubione przyprawy i mialam zielona kolacje..bylo pyszne i od 18 trzymalo mnie do 8.30:)

Jestem już po pierwszej porcji miruny z surówką - uwielbiam rybki

Hej Soko
Prowadzisz dzienniczek? szybko byś wyłapała, po czym źle się czujesz. Potem wystarczy te produkty odstawić na dłuższy czas albo rotować np. co tydzień (i obserwować reakcje).
Wczoraj spotkałam się z koleżankami i wyszedł DW (piwo). Było fajowo; z jedną widuję się tylko raz w roku albo i rzadziej.
Dzisiaj dzień rybny
Kurcze, jak to się zmienia na DDP; wcześniej nie lubiłam ryb, jadłam raz w roku na wigilię. Zaczynam być głodna a nie mam śniadania ze sobą. Nie wiem co będzie, bo po pracy idę na zakupy... ciekawe hehehe

Prowadzisz dzienniczek? szybko byś wyłapała, po czym źle się czujesz. Potem wystarczy te produkty odstawić na dłuższy czas albo rotować np. co tydzień (i obserwować reakcje).
Wczoraj spotkałam się z koleżankami i wyszedł DW (piwo). Było fajowo; z jedną widuję się tylko raz w roku albo i rzadziej.
Dzisiaj dzień rybny

Hej
Prowadzę dzienniczek, niektóre objawy są jednak ciągłe i niezależne od tego co zjem - np. szum w uszach - wolę o nim nawet na myśleć, bo doprowadza mnie do wyjątkowo złego nastroju, więc udaję, że go nie ma

Prowadzę dzienniczek, niektóre objawy są jednak ciągłe i niezależne od tego co zjem - np. szum w uszach - wolę o nim nawet na myśleć, bo doprowadza mnie do wyjątkowo złego nastroju, więc udaję, że go nie ma
Soko, ale dlaczego robisz rybę na parze? Jak ją usmażysz to od razu będzie więcej tłuszczu.