Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Z tą nadwagą to bywa rożnie.Ja i moje rodzeństwo byliśmy chudzi że tak powiem.
Teraz wszyscy są otyli.Ja zrzuciłam nadwagę dzięki DDP.Rodzice i dziadkowie byli szczupli,nie pamiętam grubego.
Teraz wszyscy są otyli.Ja zrzuciłam nadwagę dzięki DDP.Rodzice i dziadkowie byli szczupli,nie pamiętam grubego.
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
Lena,jeżeli chodzi o B,to sporadycznie można dwa B ale dążymy do jednego B dziennie.W książce to jest wytłumaczone.
przyjemnie...uwazalabym..ja po twarogu ze smietana wciaz cierpie...przebiezka dopiero troche lepiej mi zrobila:)dzis po orkanie piekna sloneczna pogoda i cisza wiec az sie prosilo przebiegnac:)LoveMeTender pisze: ↑piątek 19 01 2018, 08:21 Można też jedno roślinne i jedno zwierzęce.
Wczoraj popołudniu bolała mnie głowa - ból nie odpuścił do wieczora.
Dzisiaj kawa i herbata rano, może łyżka pasty sezamowej.
Do pracy to samo, pokrojone marchewki i krem z pomidorów czysty.
Jestem przed @, ale naśmieciłam, więc bolą mnie piersi i mam PMS.
Jutro mleczne - -mam na nie ogromną ochotę, więc raczej mi się nie polepszyAle przynajmniej będzie przyjemnie
![]()
Trzeba jakoś zabić ten piątek![]()
Minie,ja mam podobnie ,sojowe nie najlepiej a kilka dni temu zrobiłam humus z soczewicy i było ciężko,sprawdziłam w dzienniczku kilka tygodni wcześniej i było to samo.
Ser jedynie mogę w serniku takim bez mąki.
Ja też zaliczyłam dłuuuugi spacer.
Ser jedynie mogę w serniku takim bez mąki.
Ja też zaliczyłam dłuuuugi spacer.
Jeszcze taka mała informacja dla Pugi odnośnie dzienniczka: na marginesie tego zeszytu na czerwono wpisuję ZP które mi się czasem zdarza zaliczyć.Jeśli margines jest bez wpisów to była to DDP w czystej postaci,same DP.
Dziewczyny rosół to posilek tłuszczowy prawda?
Dziwnie mi się czyta te Wasze wpisy o nadwadze choć wiem, że sama sobie wywołałam tego wilka z lasu. Nie czuję się z tym komfortowo. Niby już mnie to nie rusza ale Wszechświat co jakiś czas pokazuje mi, że guzik prawda. Dziewczynki, to i tak nie jest moje ostatnie dno ale są to sprawy zbyt osobiste aby o tym pisać i cokolwiek komukolwiek wyjaśniać. Zresztą po co? Jest jak jest i super że coś się zmienia za sprawą diety i zmiany siebie.
Zosiaa, jeszcze raz dziękuję za dzienniczek. Już się zabrałam za reformę swojego. Do tej pory złe produkty zakreślałam w kółko ale to wszystko nie było przejrzyste.
Dzisiaj była o 10.00 wczorajsza modra kapusta na słoninie z dwiema łyżkami mielonej wołowiny i surówka z 2 liści salaty lodowej, połowy ogórka i ćwiartki pomidora oraz łyżki oleju lnianego.
O 14.00 wywar z ogonków wołowych w postaci galaretki z kromeczką (35 gr) chleba gryczanego.
O 16.30 Dynia hokkaido faszerowana wołowiną.
Do picia był napar z kopru włoskiego - bardzo mi posmakował.
Zosiaa, jeszcze raz dziękuję za dzienniczek. Już się zabrałam za reformę swojego. Do tej pory złe produkty zakreślałam w kółko ale to wszystko nie było przejrzyste.
Dzisiaj była o 10.00 wczorajsza modra kapusta na słoninie z dwiema łyżkami mielonej wołowiny i surówka z 2 liści salaty lodowej, połowy ogórka i ćwiartki pomidora oraz łyżki oleju lnianego.
O 14.00 wywar z ogonków wołowych w postaci galaretki z kromeczką (35 gr) chleba gryczanego.
O 16.30 Dynia hokkaido faszerowana wołowiną.
Do picia był napar z kopru włoskiego - bardzo mi posmakował.
Lena, podobno tłuszczowy ale ja mam opory przed jedzeniem go w inne dni niż z białkiem z jakiego był ugotowany. Ja pewnie przesadzam.
Ale ten mój wywar z którego mi się galaretka zrobiła to chyba jest już białko. Pytałam ale akurat nikt mi nie odpowiedział i ja jadłam go dzisiaj w dzień z wołowiną.
Ale ten mój wywar z którego mi się galaretka zrobiła to chyba jest już białko. Pytałam ale akurat nikt mi nie odpowiedział i ja jadłam go dzisiaj w dzień z wołowiną.
Lenka - Nie jem rosołu bo nie lubię...chociaż muszę spróbować bo może już lubię
Traktowałabym go jako białko raczej, bardzo uważam by nie mieszać białek...chociaż podobno można traktować jako tłuszcz...
Pugi nie przejmuj się ...jeszcze trochę i Twoja sporawa waga będzie historią...wszystko w dobrym kierunku idzie ...
U mnie dziś warzywa na patelnie i golonka z indyka z musztardą.

Pugi nie przejmuj się ...jeszcze trochę i Twoja sporawa waga będzie historią...wszystko w dobrym kierunku idzie ...
U mnie dziś warzywa na patelnie i golonka z indyka z musztardą.