też na to stawiam..
Pugi - surowy kalafior jadam regularnie i bardziej mi smakuje niż gotowany....chociaż jak skąpany w maśle mocno to już bym się zastanawiał

też na to stawiam..
Zakładam, że jednak go gryziesz
to ja wolę tradycyjne jajkoSkładniki:tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, babka jajowata -
łuska , inulina (błonnik z cykorii), substancja zagęszczająca:
guma guar*, sól czarna Kala Namak, barwnik naturalny:
karoteny roślinne.
*Guma guar jest naturalnym wyciągiem z nasion drzewa guar.
** Sól Kala Namak nadaje produktowi jajecznego zapachu.
Wartość odżywcza w 100g: energia: 1249 kJ / 298 kcal;
tłuszcz: 1,5g (w tym kwasy tłuszczowe: 0,4g); węglowodany 54g (w tym cukry: 2,2g);
błonnik 29g; białko 3g; sól 2,3g.