Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
u mnie dzis indyk..z brokulami
a potem kanapki z pomidora z cebulka i moze piersia z indyka...kanapki mam na mysli pomidora pokrojonego na grube plastry..do tego cebula i sos czosnkowy...
konczy sie lato i w tym roku nie zlapalo nie nic latem..zadna infekcja nic...w zeszly rokuw czerwcu po bezchroobowej zimie dopadlo mnie mega przeziebienie-czego sie latem nie spodziewalam kompletnie.
Patrzac na moj plan zywieniowy z obydwu lat,,obstawiam ze winowajca zachorowania, bylo nadmierne spozywanie przeze mnie sezonowych owocow.
W tym roku juz bardzo uwzalam na ilosci i czestotliwosc i wszystko bylo ok:)
Pozdrawiam
a potem kanapki z pomidora z cebulka i moze piersia z indyka...kanapki mam na mysli pomidora pokrojonego na grube plastry..do tego cebula i sos czosnkowy...
konczy sie lato i w tym roku nie zlapalo nie nic latem..zadna infekcja nic...w zeszly rokuw czerwcu po bezchroobowej zimie dopadlo mnie mega przeziebienie-czego sie latem nie spodziewalam kompletnie.
Patrzac na moj plan zywieniowy z obydwu lat,,obstawiam ze winowajca zachorowania, bylo nadmierne spozywanie przeze mnie sezonowych owocow.
W tym roku juz bardzo uwzalam na ilosci i czestotliwosc i wszystko bylo ok:)
Pozdrawiam
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
Ach, te owoce
Kiedy te upały się skończą...
Wczoraj sałatka gyros (kurczak) z papryką, korniszonem i cebulą.
Dzisiaj mam kupioną zupę krem z buraków. Niestety ma ekstrakt drożdżowy czyli glutaminian sodu
na obiadokolację coś warzywnego.
A co u was? Ibiniu, odezwij się

Kiedy te upały się skończą...
Wczoraj sałatka gyros (kurczak) z papryką, korniszonem i cebulą.
Dzisiaj mam kupioną zupę krem z buraków. Niestety ma ekstrakt drożdżowy czyli glutaminian sodu

A co u was? Ibiniu, odezwij się

Witajcie, zgłaszam się. Owoce jem i w zasadzie codziennie melon, śliwki węgierki, jagody, morele. O wiele łatwiej mi bez zbóż - bywa i tydzień, czasem mleczne przez 1-2 dni. Mięso rzadko i od razu zapach sikania fuj
.
Odkryłam, może już o tym wspominałam, że nie służą mi psiankowate, bolało mnie kolano po ostatnich ziemniakach. I w zasadzie nie lubię papryki, pomidorów i ziemniaków i bakłażana i papierosów.
Jadę na urlop i co mam jeść??? Hmm, może buteleczka z oliwą mi pomoże. Podsumowując: zdecydowanie za dużo węglowodanów (słodycze, owoce), no ale też dużo ruchu.

Odkryłam, może już o tym wspominałam, że nie służą mi psiankowate, bolało mnie kolano po ostatnich ziemniakach. I w zasadzie nie lubię papryki, pomidorów i ziemniaków i bakłażana i papierosów.
Jadę na urlop i co mam jeść??? Hmm, może buteleczka z oliwą mi pomoże. Podsumowując: zdecydowanie za dużo węglowodanów (słodycze, owoce), no ale też dużo ruchu.
-
A ja zajadam się owocami: mango, papaje, marakuje, jackfruits oraz ryżem, gdyż jestem na Bali 
Ale mało jem, dużo za to piję, bo jest gorąco
No i dbam o wysoki poziom wit D

No i dbam o wysoki poziom wit D

dla mnie psinkowate sa super...widzisz kazdemu sluzy co innego dlatego super, ze mamy DDp:)ddp pisze: ↑czwartek 29 08 2019, 14:18 Witajcie, zgłaszam się. Owoce jem i w zasadzie codziennie melon, śliwki węgierki, jagody, morele. O wiele łatwiej mi bez zbóż - bywa i tydzień, czasem mleczne przez 1-2 dni. Mięso rzadko i od razu zapach sikania fuj.
jestem dzis 4 tydzien na odwyku od ziemniakow...nie powiem, ze nie wplywa to na obwod w pasie hihi...bo wplywa...
dzis mam warzywa z patelni z Curry i...rybe..mam ochote na Sushi i sobie zjem..mysle ze ten ryz w otoczeniu niskowegl. warzyw nie posieja zbytniego chaosu:)
chodza za mna flaki wolowe i zrobie je w poniedzoalek..tkie tlusciutkie..
o0statnio jadam tluszcz gesi lyzka tak mi smakuje..czasami smaruje nim wafel gryczany..jakie to dobre...
na wyjezdzie jak pisala pani DR. te rzeczy ktore nam nie sluza w naszej strefie geogr. w innej sa nam przyjazne...LoveMeTender pisze: ↑czwartek 29 08 2019, 14:39 A ja zajadam się owocami: mango, papaje, marakuje, jackfruits oraz ryżem, gdyż jestem na Bali
No i dbam o wysoki poziom wit D![]()
my planujemy za rok objazd autem camp. Norwegii i wtedy bede wcinac ryby na wszelkie sposoby a najlepiej z rozna hihi..
u mnie jednak troche mala korekta...strasznie zglodnialam i zjadlam mus orzechowy..jedyne co mialam w firmie po porannych zakupach:)wiec u mnie dzis orzechowo:)
Witam pourlopowo...jednak przekładam odwyk na następny tydzień...powrót do pracy jest takim szokiem, że...

u mnie dobry tydzien..wczoraj DW...i za duzo zjadlam...tylko dlatego, ze mielismy dziecaki znajomych z noclegiem i trzeba bylo zrobic i zjesc z nimi sniadanie,,,a wieczorem poszlismy na meksykanskie jedzenie...
dzis robie post Taki dlugo jak sie da...pekam...
jak zglodnieje to bnedzie kurczak-reszki z wczoraj i jakas zupka warzywna...
flaki wolowe planuje na jutro...
przstalam jesc wieprzka, co jadacie oprocz niego..jakie inne miesa...u mnie najczesciej wpada kurczak-te najtlustsze czesci...ale az do znudzenia...
Ludzie, jest godzina 14:53 a ja jestem bez kawy