Ciekawe na jak długo? sezon grypowy już wkrótce... tfu tfu.
Znowu wzięłam się za siebie i przestałam palić, jestem na zdrowszej diecie (tzn. bez podjadania i ZP).
A co u was wszystkich??Jest tu ktoś jeszcze?
mi niestety weganskie jedzonko wyszlo bokiem...czego tobie absolutnie nie zycze..LoveMeTender pisze: ↑czwartek 03 09 2020, 09:32![]()
Nie wierzę, że baśka jara faje
No chyba że zioło
![]()
U mnie nic ciekawego.
Znowu jestem na weganie, odrzuciło mnie od mięsa.
Niestety piekę chleb, razowy na zakwasie, który jest pyszny, więc sobie podjadam z warzywami - mam ich dużo ze swojego ogrodu.
Wróciłam do pracy, na wakacje nigdzie nie wyjeżdżałam. Dużo chodzę po lesie, dużo czytam i leżakuję, jeśli pogoda pozwala.
Mój nowy przysmak, to burgery z Biedry goVege, te z burakiem. No pychaaaSzczególnie z majonezem
![]()
a ma problmy z cera?Dżasta1 pisze: ↑poniedziałek 31 08 2020, 19:24 Próbuję namówić moją 18 letnią córkę do rotowania produktów mlecznych ale córka nie chce o tym słyszeć. Argument, że najnowsze badania wskazują, że nabiał wypłukuje wapń z organizmu jest przez nią odrzucony, gdyż przewaga opracowań w Internecie jest o wzmacnianiu kości.
ja przytylam po lockdown.. ale siedzialam w domu -tzn.pracowalam, maz tez, dzieci tez i non stop cos pichcilam..najgorzej , ze pieklam jedno ciasto za drugim...potem od czerwca dolozylam zboza i dopiero od wrzesnia wga i wyglad wraca do normy...powoli..no i ostro cwicze...wylacznie z nia:baśka pisze: ↑środa 03 06 2020, 09:49 U mnie DDP nie wygląda tak jak powinna![]()
Za dużo jem, cukier prosty wpadnie niestety codziennie. Myślę, że rozciągnęłam żołądekWieprzowinę jem za często. Za często DW (wychodzi co tydzień). Staram się nie mieszać B oprócz tych DW.
Już dawno przytyłam i mam problem pozbyć się balastu; niby głupie 4 kg a nie chce mnie opuścić![]()
Zdrowie jest ok.
Ponarzekałam sobie trochę.
A dzisiaj ryba (znalazłam fajny sklep rybny; ryby smakują całkiem inaczej, są pyszne) niż te z marketu).
Odzywajcie się ludziska![]()