Jeżeli ktoś zaczyna zapraszam do śledzenia mojego sposobu i moich pomysłów na 30to dniowy test. Jestem zdrowy i nie cierpię na żadne choroby poza alergią więc zaznaczam na początku, że jeżeli cierpicie na choroby autoimmunologiczne raczej nie odnajdą na tym blogu niczego ciekawego

Jeżeli jesteście ciekawi to dajcie znać czy się podoba przyłożę się bardziej!

No i generalnie postaram się też w miarę możliwości (mam ogromne problemy z internetem) uzupełniać wpisy "o paleo" tak aby znalazła się tam jakaś wiedza nie tylko same przepisy i pomysły.
Po tygodniu na teście uważam, że jest ok, mam dużo chęci i energii, w dodatku prowadzę aktywny tryb życia, mam psa, jeżdżę na rolkach i ćwiczę kalistenikę 5 dni w tygodniu + codziennie skakanka. Nie uważam, żeby na paleo brakowało mi węglowodanów, a przynajmniej jeszcze nie odczuwam jakoś ich braku poza niekiedy ochotą sięgnięcia po słodycze. Za to w dzień mam tyle energii że nie idzie usiedzieć w domu

Zachęcam do komentowania oczywiście jeżeli mam coś źle piszcie czym prędzej poprawiam aby (o ile ktoś to w ogóle będzie czytał haha) nie wprowadzać ludzi w błąd

Pozdrawiam!
Edit: mądrala nie wrzuciłem linku

https://mojemalepaleo.blogspot.com/