dlaczego niezdrowo?
Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Bożenko, nie jest zdrowe to co "zdrowe", ale to co nam służy. Zapomnij wszelkie "nauki dietetyczne"
aaaaq, 2 białka ale w skąpej ilości, można "przeoczyć"
Rano zjadłam grejpfruta, a potem rzuciłam się na pieczone skrzydełka kurze (szt. 10
) i dopiero co obmyłam paluszki z tłustych rozkoszy
Dusi jak smok (smok dusi? może to smog...), ale węglowodany mi nie wchodzą, jakoś dziwne to wszystko. Przedtem ewidentnie nietolerancja tłuszczu miała korelację z niechęcią do niego, a teraz wprost przeciwnie 

aaaaq, 2 białka ale w skąpej ilości, można "przeoczyć"

Rano zjadłam grejpfruta, a potem rzuciłam się na pieczone skrzydełka kurze (szt. 10

Aaaa... dla mnie odpada taki zestaw. W ogóle ciężko jest z gotowymi warzywami na patelnię. Prawie wszystkie zawierają strączki albo ziemniaki albo kukurydzę, marchewkę
Pozostaje mi przygotowywać świeże 

Basiu, a jednoskładnikowe mrożonki? Pokupować, co cię kusi i potem robić z nich własne mixy. No i kiszonki dorzucać, różne sałaty...
Hortex Mieszanka węgierska ma w składzie: pomidor, papryka, cukinia, cebula.
Bonduelle ma grillowanego bakłażana, grillowaną cukinię, no i takie jak inne firmy: szpinak, kalafior, brokuł, brukselka. Ma też boczniaka. Jest i czerwona kapusta ale z jabłkiem i cebulą. Grillowany duet andaluzja, są też same papryki grillowane. Trochę tego jest, tylko trzeba wyszperać, co w jakim sklepie mają.
Bonduelle ma grillowanego bakłażana, grillowaną cukinię, no i takie jak inne firmy: szpinak, kalafior, brokuł, brukselka. Ma też boczniaka. Jest i czerwona kapusta ale z jabłkiem i cebulą. Grillowany duet andaluzja, są też same papryki grillowane. Trochę tego jest, tylko trzeba wyszperać, co w jakim sklepie mają.
dokładnie tak było - to było przeoczenie...jak kupowałem mieszanke, to przeoczyłem, że ma w składzie strączki

U mnie nie ma takichibinia pisze: ↑wtorek 06 11 2018, 11:10 Hortex Mieszanka węgierska ma w składzie: pomidor, papryka, cukinia, cebula.

Kalafior gotowany ma mało W, 4,1 w 100g. Szkoda, że jest taki ciężki. Jakoś sobie poradzę

Ja dziś rano 170. Na śniadanie o 10.30 jeden ziemniak truflowy z pieczarkami i cebulką na smalcu. Po tym 172.
Na obiad mam kalafiora i nie zawaham się go użyć
Na kolację... jest ochota na orzechy włoskie ale mleka orzechowego to mam już trochę dosyć. Pochrupała bym sobie zwyczajnie trochę orzechów ale nie dam rady ich chrupać.
Na obiad mam kalafiora i nie zawaham się go użyć

Na kolację... jest ochota na orzechy włoskie ale mleka orzechowego to mam już trochę dosyć. Pochrupała bym sobie zwyczajnie trochę orzechów ale nie dam rady ich chrupać.