Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Pugi tak ostatnio robię że piję na śniadanie jakiś sok i to mi wystarcza do 12,tu akurat był bez żadnego owocka 
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
Dzisiaj do 12 jestem na soku z czerwonej kapusty z cytryna i soku z marchewki 
Bożenko, ile tego pijesz? Na raz czy w porcjach?
Pamiętam jak dobrze kiedyś robiły mi soki i koktajle i tęsknię za nimi a jednocześnie nie mogę się przełamać żeby robić bez owoców. Wydaje mi się to niejadalne. Nie pojmuję jak to możliwe że kiedyś mi służyły a teraz to już nie. Co prawda nie mierzyłam wtedy cukru ale chudłam jak złoto i przeszły mi wszystkie boleści, od wątroby i wszystkiego po sąsiedzku po rwę kulszową, bóle kręgosłupa, kolan, kostek itp. W porównaniu do tamtego okresu teraz czuję się jak wrak.
Budzę się codziennie rano i patrzę na moje 27 dyń różnych kolorów, kształtów i wielkości. Poukładałam je w pokoju na regale bo w piwnicy mi gniły. No i wiecie co? Szkoda mi ich brać do zużycia bo są takie piękne, uwielbiam na nie patrzeć 
A poza tym sok z dyni bez jabłka?

A poza tym sok z dyni bez jabłka?
Dzisiaj na śniadanie przepyszny pieczony kalafior z wczoraj. Później orzechy włoskie pochrupane przez mikser. 

ddp
no to orzechowo dzisiaj ja też
Wczorajsze masło z orzeszków miało też w składzie rodzynki
, było pyszne, ale chyba nie dla moich oczu.
Dzisiaj herbatka z dzikiej róży z fusami (zalana na noc w termosie), kilka orzechów włoskich (obrodziły za płotem, mam i ja
Do pracy to samo.
Piekny dzień, słoneczko.
no to orzechowo dzisiaj ja też

Wczorajsze masło z orzeszków miało też w składzie rodzynki

Dzisiaj herbatka z dzikiej róży z fusami (zalana na noc w termosie), kilka orzechów włoskich (obrodziły za płotem, mam i ja

Do pracy to samo.
Piekny dzień, słoneczko.
Dzień dobry .
Na śniadanie była sałatka ziemniaczana z pieczarkami , ogórkiem konserwowym i cebulą.
Na obiad jeszcze nie wiem. Muszę sklep odwiedzić.
Na śniadanie była sałatka ziemniaczana z pieczarkami , ogórkiem konserwowym i cebulą.
Na obiad jeszcze nie wiem. Muszę sklep odwiedzić.
Pugi, teraz jesteś inną osobą niż jakiś czas wstecz, masz inny metabolizm, potrzebujesz innej regulacji. I.... dajesz radę!
Bożenko, też się zastanawiam, ile soku wypijasz, bo że smakują, to jestem pewna
ddp-ko, rotuj herbatkę, różowate potrafią mocno uczulić po nadużyciu. Smakuje ci, więc pewnie długo posłuży, ale bądź czujna
Dzisiaj zajadam jaja, sałaty i kukurydzę
Mąż ochoczo dietuje, zjechał 5 kg i jest smukły i powabny
a poza tym należy do tych, co lubią odczuwać "pustkę w brzuchu", więc stosunkowo niewielkie posiłki i w dodatku tylko dwa razy na dzień są dla niego radością
Ukłon w stronę aaaaq, o!

Bożenko, też się zastanawiam, ile soku wypijasz, bo że smakują, to jestem pewna

ddp-ko, rotuj herbatkę, różowate potrafią mocno uczulić po nadużyciu. Smakuje ci, więc pewnie długo posłuży, ale bądź czujna

Dzisiaj zajadam jaja, sałaty i kukurydzę

Mąż ochoczo dietuje, zjechał 5 kg i jest smukły i powabny

ddp
Ibinia, herbatka sama się zrotowała, po wczorajszym i dzisiejszym zachwycie - mam jej już wyraźnie dość. Chyba za szybko
. Dojadam pastą słonecznikową i chrupkami gryczanymi, orzechy mnie nie nasyciły.
Pugi, bardzo podziwiam Twoje zdolności ogrodnicze; patrząc na piekne, żółtopomarańczowe dynie też się leczysz - kolorem.
Ibinia, herbatka sama się zrotowała, po wczorajszym i dzisiejszym zachwycie - mam jej już wyraźnie dość. Chyba za szybko

Pugi, bardzo podziwiam Twoje zdolności ogrodnicze; patrząc na piekne, żółtopomarańczowe dynie też się leczysz - kolorem.
Mam od kilku minut mocno wzdęty brzuch
Czy to po sałatce którą zjadłam 5 godzin temu?
Oprócz tego wypiłam 1 delikatną kawę.

Czy to po sałatce którą zjadłam 5 godzin temu?
Oprócz tego wypiłam 1 delikatną kawę.