Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
chyba nie dam rady...wczoraj na kolacje zjadlam szpinak ze smietana...
pod wieczor nie kontaktowalam kompletnie co do mnie mowia ludzie i nie moglam dojechac do domu..zmodyfikowalam troche i od dzis w jedny posilku bede jesc troche wiecej wegli...
zaczelam 3 lyzkami orzechow laskowych..
zrobilam fajna owsianke..mianowicie,,zmielilam kalafiora...dodalam zmielone siemie lnianie, nasiona chia wiorki kokosowe ksylitol do smaku i do tego mleko ..akurat migd. mi sie skonczylo wiec dalam zwykle..i teraz sie naciaga i pecznieje,,,bede jesc jako trzeci posilek...powiem wam, ze probowalam i bardzo smaczne:)
pod wieczor nie kontaktowalam kompletnie co do mnie mowia ludzie i nie moglam dojechac do domu..zmodyfikowalam troche i od dzis w jedny posilku bede jesc troche wiecej wegli...
zaczelam 3 lyzkami orzechow laskowych..
zrobilam fajna owsianke..mianowicie,,zmielilam kalafiora...dodalam zmielone siemie lnianie, nasiona chia wiorki kokosowe ksylitol do smaku i do tego mleko ..akurat migd. mi sie skonczylo wiec dalam zwykle..i teraz sie naciaga i pecznieje,,,bede jesc jako trzeci posilek...powiem wam, ze probowalam i bardzo smaczne:)
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
WOW, kolejny film
Minie, dajesz radę? Jedzenie powinno dawać radość.
Znowu miałam przez 2 dni wieprzowinę, wczoraj cielęcinę a dzisiaj B roślinne - pistacje.
Przytyłam 2 kg
Wracam do czystej DDP

Minie, dajesz radę? Jedzenie powinno dawać radość.
Znowu miałam przez 2 dni wieprzowinę, wczoraj cielęcinę a dzisiaj B roślinne - pistacje.
Przytyłam 2 kg

Wracam do czystej DDP

ja bliska diety keto...
ale podwyzszylam wegle nieco aby normalnie fukncjonowac gdyz chyba za bardzo je ucielam..
dzis rano sporo tl. kielbasa z drobiu z sosem pom.
teraz 3 lyzki orzechow brazylijskich...
potem kurczak z ziolami i cytryna i kalafior z duza iloscia masla...
wieczorem przed snem kubek rosolu-jak bede miala wogole na cos chec...
diete keto zamierzam pociagnac do urlopu wiec jeszcze Jakis miesiac;)
potem wracam do DDP
ale podwyzszylam wegle nieco aby normalnie fukncjonowac gdyz chyba za bardzo je ucielam..
dzis rano sporo tl. kielbasa z drobiu z sosem pom.
teraz 3 lyzki orzechow brazylijskich...
potem kurczak z ziolami i cytryna i kalafior z duza iloscia masla...
wieczorem przed snem kubek rosolu-jak bede miala wogole na cos chec...
diete keto zamierzam pociagnac do urlopu wiec jeszcze Jakis miesiac;)
potem wracam do DDP
ja Jakis czas temu pozwolilam sobie na bagietkowanie z maselkiem na Weekend i tak w sobote i niedziele i powie ci ze pomijajac wystajacy brzuch-to momentalnie zaczelam czuc stawy...takze to absolutnie u nie niedopuszczalne...
Minie...absolutnie żadnego pieczywa...nawet nie myślę o tym...jak mam mocną potrzebę żeby "zaszaleć" to wybieram jednak inne rzeczy, mocno weszło mi to w krew...
na zbyt niskich węglach, też czasami nie czuję się dobrze....tak naprawdę nie wiem na 100%, czy to tylko kwestia samych węgli, bardziej prawdopodobne, że tutaj w grę wchodzi jeszcze jakiś inny czynnik...
na zbyt niskich węglach, też czasami nie czuję się dobrze....tak naprawdę nie wiem na 100%, czy to tylko kwestia samych węgli, bardziej prawdopodobne, że tutaj w grę wchodzi jeszcze jakiś inny czynnik...
-
Skusiłam się wczoraj na jajko do warzywnego obiadu. Wybudziłam się w nocy, uczucie niepokoju, długo nie mogłam zasnąć.
Dzisiaj ryba, gotowana w warzywach. Zjadłam trochę rano - teraz mi się wzrok rozjeżdża.
Przede mną 2 tygodnie wakacji z jedzeniem niezależnym ode mnie. Co uda mi się kupić, to kupię, ale posiłki mam w cenie, serwowane
Filmiki dr EBW ciekawe, ale ten dłuższy ma tak zrypany dźwięk, że totalnie odbiera ochotę na słuchanie.
Widać, że Pani dr chce dużo przekazać. Początkującym z pewnością odbierze to możliwość zrozumienia czegokolwiek
Dzisiaj ryba, gotowana w warzywach. Zjadłam trochę rano - teraz mi się wzrok rozjeżdża.
Przede mną 2 tygodnie wakacji z jedzeniem niezależnym ode mnie. Co uda mi się kupić, to kupię, ale posiłki mam w cenie, serwowane

Filmiki dr EBW ciekawe, ale ten dłuższy ma tak zrypany dźwięk, że totalnie odbiera ochotę na słuchanie.
Widać, że Pani dr chce dużo przekazać. Początkującym z pewnością odbierze to możliwość zrozumienia czegokolwiek

ja melduje, ze ciagne bardzo rygorystyczny If tzn. 23 h i godzinne okienko jedzeniowe...i dobrze mi z tym:)
Dzis zupa Gyros i cos z wieprzka na drugie...
unikam zbor wszelkich ale mieszam bialka...
Dzis zupa Gyros i cos z wieprzka na drugie...
unikam zbor wszelkich ale mieszam bialka...
-
Łooo, 23 godz IF to jeszcze nie dla mnie.
Ja owocuję nadal. Zaraz wyjeżdżam na wakacje, więc zobaczymy, jak to się ułoży.
Ja owocuję nadal. Zaraz wyjeżdżam na wakacje, więc zobaczymy, jak to się ułoży.
Lovko pocignelam kilka dni..
teraz weszlam w regularn IF 18 post i 6h jedzenia w rytmie 12.00 15-16 i przed 18.00.
Ale poki co jem wszystko...latem spuszczam z rygoru...
wroce do zywieia DDP w sierpniu, najpozniej od 01.09:)
teraz weszlam w regularn IF 18 post i 6h jedzenia w rytmie 12.00 15-16 i przed 18.00.
Ale poki co jem wszystko...latem spuszczam z rygoru...
wroce do zywieia DDP w sierpniu, najpozniej od 01.09:)