Właśnie piję kawę, poddaję się
Rano placki ziemniaczane
Obiad zupa ogorkowa, orzechy włoskie, kapusta pekińska zasmazana.
Ibiniu kupiłam te dwa olejki cbd i zazywam w celach imunomodulacji organizmu. Pisala o olejkach kobieta chora na autoimunologiczne zapalenie tarczycy i przy okazji inne dolegliwości i bardzo sobie chwali. Mam nadzieję że krzywdy sobie nie zrobię.
Bożena, nie poddawaj się. Zacznij od nowa. Często rezygnujemy ze swoich postanowień kiedy tylko popełnimy jakiś błąd. Kiedy planujemy maraton to często z góry wyzwanie wydaje się nam niewykonalne. Ale gdy dopadnie nas przemożne pragnienie zjedzenia lub wypicia czegoś i damy sobie tych 15 minut z miłością to często to pragnienie mija i możemy wytrzymać znacznie dłużej. To właśnie teraz jest ta chwila gdy nie pijemy kawy i podziękujmy sobie za nią. Zadowolenie ze swoich postępów jest świetną nagrodą.
Powodzenia
)))ale rozumiem ze to smakowy smalec, czy czysty?najadlam sie po zeby...fafale ktore robilam dzis pierwszy raz wyszly fantastico:)juz nigdy wiecej nie spojrze na..mielone;)
Ostatnio zmieniony wtorek 23 01 2018, 13:06 przez Minie, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie się też tak jakoś zrobiło, że miewam ochotę na smalec czy ze skwarkami czy z cebulką tak po prostu łyżeczką, albo olej kokosowy bez chleba. Zazwyczaj pozwalam sobie tylko na 1 łyżeczkę. Nie jestem pewna ile to jest ten umiar świadczący o klasie
Bożena pisze: ↑wtorek 23 01 2018, 10:58
Właśnie piję kawę, poddaję się
Rano placki ziemniaczane
Obiad zupa ogorkowa, orzechy włoskie, kapusta pekińska zasmazana.
Ibiniu kupiłam te dwa olejki cbd i zazywam w celach imunomodulacji organizmu. Pisala o olejkach kobieta chora na autoimunologiczne zapalenie tarczycy i przy okazji inne dolegliwości i bardzo sobie chwali. Mam nadzieję że krzywdy sobie nie zrobię.
Bozenko to moze sprobuj tak jak ja rotowac...
wtedy bedziesz mogla po 3-4 dniach wypic do woli kawy i nie bedzie takiego parcia organizmu :)nic na sile-przepraszam, z wyrazilam inne zdanie...musimy czuc ze chcemy z czyms sie zmierzyc...
Mnie się też tak jakoś zrobiło, że miewam ochotę na smalec czy ze skwarkami czy z cebulką tak po prostu łyżeczką, albo olej kokosowy bez chleba. Zazwyczaj pozwalam sobie tylko na 1 łyżeczkę. Nie jestem pewna ile to jest ten umiar świadczący o klasie
Minie dziękuję za zainteresowanie moją kawą Staram się rotować wszystko, ale maratonow nie wytrzymuję.
Ja sobie tłumaczę że przecież to taka malutka kawka z jednej łyżeczki.