dokładnie tak - i przy okazji wydaje mi się, że DDP można też w wersji vege stosować - ja to potraktuję, jako swego rodzaju eksperyment...ponieważ nikt więcej nie zabrał głosu w tej sprawie, więc zdecydowałem, że jajka i ryby się też kwalifikują...
Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
To ja sobie też chętnie taką wersję postosuję - z rybami i jajkami
Nabiał jednak na razie też odstawię, gdyż ponadużywałam ostatnio masła a na dodatek dni serowe często zamieniały się w DW (dzisiaj też się tak stało).

Nabiał jednak na razie też odstawię, gdyż ponadużywałam ostatnio masła a na dodatek dni serowe często zamieniały się w DW (dzisiaj też się tak stało).
Od prawie miesiaca nie jadłam nabiału, więc pomyślałam , że może zrobię dzień mleczny. Co oprócz twarogu można zjeść?
Witajcie wczoraj DW i juz wieczorem dostalam uczulenia na nogach 
Jak dojsc po czym to?
Jak dojsc po czym to?
wczoraj trochę za dużo zjadłem, dzisiaj rano brak chęci do jedzenia, więc głodówka tłuszczowa, czyli tylko kawy z tłuszczem. Jeszcze nie wiem co na obiad zrobię, ale już przygotowuję się na tydzień jarski - zamoczyłem fasolę (200g) wyciągnąłem skórki boczkowe - będzie z tego zupa na 2 dni - fasola,wywar,marchewka,pietruszka. Skórki traktuję jako T (ale nie wiem jak to policzyć, będzie na przysłowiowe oko). Rano pewnie będą sałatki pięknotki - z przyczyn strikte praktycznych - pn-czw mam wyjazdowe rano, więc ciężko byłoby inaczej. Mam też kupione:bób,fasolka szparagowa,mix warzyw(brokuły,kalafior,marchewka), mieszanka chińska,brokuły - na ich bazie będą pozostałe obiady - proste kompozycje - Warzywa z tłuszczem. Pisałem o rybach i jajkach, ale na teraz nawet nie wiem czy znajdę dla nich miejsce w najbliższych dniach 

to zależy co jadłaś w ten DW....
też wczoraj miałem DW - było białko jaja, była wieprzowina,, były skrzydełka(z panierką)...nie miałem dzisiaj żadnych objawów mieszania, ale gdyby były, to raczej nie byłbym w stanie stwierdzić po czym konkretnie...
masło - traktujemy generalnie jako T - chyba że ktoś ma duży problem z mlecznymi(tak jak np. ja). Dlatego ja używam tylko i wyłącznie masła klarowanego, dzisiaj to już żaden problem takie kupić, a to już 99,9% tłuszczu
Ciezko stwierdzić po czym bo mieszalam.
Ale stawiam na zboża bo ich bylo najwięcej.
Sprawdze nastepnym razem
Dzis dzien na rosole
Ale stawiam na zboża bo ich bylo najwięcej.
Sprawdze nastepnym razem
Dzis dzien na rosole
a ja jednak skuszę się dzisiaj na tę zupę fasolową - będzie trochę więcej W przez 2 dni, ale to żaden problem... 

Dzisiaj wieprzowinka/żeberka duszone/
Ale 2 kawałki ciasta też bo to przecie DW
Na Jutro dzień z B roślinnym tj.fasolka Jasiek w sosie pomidorowym
zupka z cukinii.Dynie mi się już skończyły a nie wiem czy można jeszcze kupić...
ślę słoneczne pozdrowienia bo pięknie dzisiaj!
Ale 2 kawałki ciasta też bo to przecie DW
Na Jutro dzień z B roślinnym tj.fasolka Jasiek w sosie pomidorowym
zupka z cukinii.Dynie mi się już skończyły a nie wiem czy można jeszcze kupić...
ślę słoneczne pozdrowienia bo pięknie dzisiaj!