Dawno temu zrobiłam. Nie wyszło mi wcale i było niesmaczne.
Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
Re: Dieta Dobrych Produktów - dyskusje
ba pycha..a z czym chesz to zjesc...
u mnie dzis troche nieprzepisowo...mam wsciekla chec na kasze jaglana..juz wsypalam sporo do pysznej gr5zybowej i potem czesc ugotowalamw bulione i zrobie kotlety z buravzkami i cebulka i czosnkiem tez:)
pisaqlam wam kiedys, ze jadlam cos takiego u kolezanki..pieczone w piekarniku..poezja:)
a u mnie dzis tak z rana porcja kremu z pomidorow-weganska, teraz grzybowa z jaglana i skrzydelkami z kurczaka...a wieczorem moze te kotlety jak je zrobie....musze zjesc jaglana inaczej bedzie za mna chodzic:)
znalazlam przepis na zrobienie chalwy...jak bede miala chwile to wrzuce:)
basiu ja tez lubie..czesto takowe przeplatam...
u mnie dzis bez reakcji porannych po jaglach wczoraj tez ok..ale jak jadlam dzis rano koncowke zupy grzybowej to niestety pokapalo mi z nosa:)
wiec wyglada na to , ze jeden dzien z kasza jaglana to max. u mnie...szkoda..takie dobre te jedzenie:)
poza tym u mnie dzis watrobkowo:)
wiec wyglada na to , ze jeden dzien z kasza jaglana to max. u mnie...szkoda..takie dobre te jedzenie:)
poza tym u mnie dzis watrobkowo:)
dzisiaj w planie tahini lub orzechy rano, obiad pewnie warzywa....weekend wyjazdowy(tak,tak, ten sam powód co zwykle
), więc na pewno będzie DW

Mam jeszcze wczorajszą gęś. Znowu pyszny obiadek
Hmmm, zupa grzybowa. Minie dzięki za pomysł
Na jakich warzywach można ugotować (innych niż "włoszczyzna") czy raczej nie da rady?
Nie zmarznijcie za bardzo 

Hmmm, zupa grzybowa. Minie dzięki za pomysł

Super

raczej na warzywach typu wloszczyzna:)
po zupie nie ma sladu...
dzis thaina...i nalesniki z maki kasztanowej ale zeby nie mieszac bialek dodalam sezamu i zrobilam na wodzie..i tak pyszne!!!nie wierze ze mozna takie nalesniki bez jakiegokolwiek mleka zrobic i jajek i wychodza:))
takze dzis u mie sezamowo,,,aby miec troche odmiane to wypilam kubek barszczu czystego:)
ale thaina jest nie do pobicia u mnie...kocham!
po drugim dniu z jaglami dzis ledwo wstalam...i mam katar...
a wiec jagly max 1 dzien...
po zupie nie ma sladu...
dzis thaina...i nalesniki z maki kasztanowej ale zeby nie mieszac bialek dodalam sezamu i zrobilam na wodzie..i tak pyszne!!!nie wierze ze mozna takie nalesniki bez jakiegokolwiek mleka zrobic i jajek i wychodza:))
takze dzis u mie sezamowo,,,aby miec troche odmiane to wypilam kubek barszczu czystego:)
ale thaina jest nie do pobicia u mnie...kocham!
po drugim dniu z jaglami dzis ledwo wstalam...i mam katar...
a wiec jagly max 1 dzien...
Dzisiaj zjem sos z wołowiny mielonej z kluskami śląskimi.
Jak kupię dobrą włoszczyznę, to zrobię zupę grzybową.
Moja córcia idzie w sobotę na studniówkę. Dopiero szła do szkoły...
Jak kupię dobrą włoszczyznę, to zrobię zupę grzybową.
Moja córcia idzie w sobotę na studniówkę. Dopiero szła do szkoły...