minęło 6 miesięcy
minęło 6 miesięcy
Jak w temacie, minęło 6 miesięcy diety Paleo. Efekty: po pierwsze 27 kilogramów mniej, AZS jak było tak jest, rzekłabym że nawet się zaostrzyło, ale winę zapewne ponoszą jajka, które odstawiłam 3 tygodnie temu i widać poprawę . Ogólne samopoczucie super i muszę przyznać ze jest to pierwszy i jak na razie jedyny sposób odżywiania, którego nie rzuciłam po 3 miesiącach. Było sporo obaw, ale się nie potwierdziły. Zostaje na Paleo 

Reklama wspiera rozwój strony:
'
'
Re: minęło 6 miesięcy
Gratulacje! Super, że wytrzymałaś i dobrze, że wciąż uczysz się o sobie dużo nowego. Z odrobiną determinacji pokonasz i AZS. Powodzenia!
A znacie jakieś naturalne zamienniki dla płynu do mycia naczyń? zmywanie to moje najgorsze nemezis, zaraz po myciu rąk
Jak dla mnie wystarczy ciepła woda - zmywa wszystko.
Do zmywania tłustych naczyń można dodać sody. Ja rozpuszczam ją w gorącej wodzie i trzymam w butelce z dozownikiem. Do innych rzeczy można używać octu. Choć ja również preferuję gorącą wodę. Między innymi dlatego że zwłaszcza teraz, latem jest u mnie okropna susza i każdą kroplę wynoszę na mój paleo ogród a właściwie ogród permakulturowy.