Cukrzyca typu 2 - cukier na czczo 350 - TRI 2000

Wszelkie pozostałe tematy
Alex

Re: Cukrzyca typu 2 - cukier na czczo 350 - TRI 2000

Post autor: Alex »

Jakich środków ujędrniających.?
Bo pierwsze moje skojarzenie z środkami ujędrniającymi, było takie żeby położyć jądra na brzuchu (oczywiście jak sięgną) i brzuszek ujądrniony ......

Reklama wspiera rozwój strony:
'

aaaaq

Post autor: aaaaq »

Minie pisze: czwartek 19 07 2018, 10:20 brzuch po duzym schudnieciu rzeczywiscie moze byc poblemem;)asaze stosowanie srodkow ujedrniajacych jest pomocne...ja chodze tez na rolletic..to takie kolo do masazu...super ujedrnia cialo..
ja osobiśćie uważam, żę nie ma takiej potrzeby..pewnie inaczej sprawa wygląda, gdy się szybko chudnie będąc na "tradycyjnym" żywieniu...ja schudłem około 40kg w bardzo krótkim okresie czasu i jak komuś mówię, że kiedyś tyle ważyłem, to nikt mi nie wierzy(wierzą tylko ci co mnie wtedy znali, chociaż oni też nie wiedzieli, że to aż tyle, bo nie wyglądałem nigdy na tyle)...w ogóle tego nie widać...wydaje mi się, że to tłuste żywienie robi na tyle dobrą robotę, że dodatkowe zabiegi nie są konieczne...
Minie

Post autor: Minie »

moze my kobiety mamy troche inne spojrzenie na ten temat:) :lol: ze tak powiem bardziej wnikliwy...
Alex

Schudłem około 20kg w dwa miesiące, jem dużo dobrych tłuszczy, ale skóra tak średnio nadąża z obkurczaniem, nie ma jakiejś tragedii, ale jak się przyjrzeć dokładnie to widać na brzuchu delikatne zmarszczki, czego wcześniej nie miałem, bo bęc był jak dwa wiadra i skórka była ładnie naciągnięta.

Może za szybki spadek wagi w krótkim czasie, ale nie miałem na to wpływu, po prostu przeszedłem na odżywianie Paleo w celu unormowania poziomu cukru we krwi, a spadek wagi nastąpił niekontrolowanie i samoczynnie .....
Nie przeszkadza mi to specjalnie, ale jak coś może pomóc w szybszym obkurczeniu skóry, to na pewno bym spróbował, chociaż myślę że powoli i tak samo to nastąpi, bo z tylu rzeczy się przez te 3 miesiące po drodze z Paleo wyleczyłam, że takie tam parę zmarszczek na brzuchu to jak jeden pryszcz na nosie .....
Alex

............. !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony wtorek 07 03 2023, 21:24 przez Alex, łącznie zmieniany 3 razy.
Alex

Wyszedłem właśnie z więzienia po 3,5 roku i dalej jestem zdrowy, po cukrzycy ani śladu, cukier dalej w normie, a tam z trzymaniem diety róźnie bywało, ale w więzieniu zrobiłem kilka głodówek, żeby nie tracić tego czasu, najdłuższa na mokro 26 dni, najdłuższa na sucho 13 dni, więc dietować i głodować i ze zdrowiem wszystko będzie dobrze .....
Jak w moim ciężkim przypadku pomogło .....?
ODPOWIEDZ