Dlaczego Paleo?

Co jeść? Czego nie jeść? Jak żyć w świecie pełnym glutenu?
Minie

Re: Dlaczego Paleo?

Post autor: Minie »

zazdroszcze z tym boczkiem...wdrazam sie na DDP i dzis rano podgrilowalam na patelni boczek, ktory wczoraj ugotowalam-surowy niewedzony, i to bylo o 10 i dalej czuje uczucie ciezkosci w zoladku...i to takie ze ledwo dalam rade zjesc troche warzyw z patelni na obiad...mi chyba boczek albo nie sluzy albo nie moge go jadac na sniadania :? pozdrawiam....i gratuluje wam dobrych decyzjii zywieniowych:)

Reklama wspiera rozwój strony:
'

Minie

Re: Dlaczego Paleo?

Post autor: Minie »

dopisze cos,,,caly czas jestem na DDP..ale postanowilam na weekendy gotowac w duchu paleo...
co mnie przekonuje wiekasza roznorodnosc jesli chodzi o przepisy i produkty jakie mozna uzywac tym samym moge robic smaczne fajne i zdrowe posilki rodzinie..zwl. dzieciom..w niedziele na sniadanie byly pankejsy z bananow jajek i maki kokosowej wcinane przez dzieci z trzesacymi sie uszami a w sobote wieczorem omlet z pom. koktajlowymi i Salami..reakcja podobna...co mnie przekonuje to chleby paleo...pyszne sycace i pozwalajace dostarczyc dobrych wegli...dzieki temu nie jadam juz wogole bulek na sniadanie jak to robilam do niedawna w ramach DW na DDP...raz w tyg zazwyczaj w niedziele. Nie mam tez checi na slodkie i ziemniaki:)to duzy plus...ziemniaki byly do niedawna moim ogormnym problemem...-niemalze byly nalogiem jak kawa...uwazam, ze paleo jets roznorodne, fajne, kreatywne kulinarnie..pdooba mi sie:)takze zostaje na tym dziwnym miksie DDP i Paleo:_)
ODPOWIEDZ