ddp pisze: ↑wtorek 04 12 2018, 19:28
ddp
dzięki za inspiracje na bułki lc, znalazłam podobne, zrobiłam i są pyszne http://lchfdieta.pl/falszywe-bulki-keto-przepisy/
Będę powtarzać, bo brakowało mi takiego chlebowego dodatku.
O zbożach bardziej zapomnę, bo mi szkodzą jednak
Minie pisze: ↑środa 05 12 2018, 09:49
mam pytanie czy moge po prostu zmielic 200 g migdalow na make?musza byc obrane?
Masz dwie typy mąki migdałowej. Najczęściej jest z migdałów blanszowanych, czyli białych bez tej brązowej skórki. Ale czasem spotyka się też mąkę ciemniejszą, z nieobranych migdałów.
Zrób jak wolisz. Będzie tak samo (nie)zdrowe
zrobilam sa niezle ale dzieciom nie dam...a robilam z mysla o nich...
syca super..to chyba ten blonnik!dzieki tym bulkom w koncu nie musialam robic DW aby choc w niedziele zjesc z rodzina wspolne sniadanie..bede je robic czesciej dla siebie:)